Salarisadministratie

Personeelsadministratie en salarisverwerking. Het lijkt niet meer dan logisch, maar áls het eens mis gaat, zijn de poppetjes aan het dansen. Uw personeel heeft er recht op, tijdig het juiste bedrag aan salaris op hun rekening bijgeschreven te krijgen. Al was het maar omdat veel mensen anders niet aan hun eigen betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Een doortimmerde salarisadministratie voorkomt onvrede en irritatie.

Alleen al om deze reden brengt u de salarisadministratie onder bij Grando Bedrijfsadministratie & Advies . Daarnaast kunt u de volgende positieve punten van ons verwachten. - Wij verwerken de salarisadministratie tijdig en precies. - De salarisadministratie kan van “a tot z” verwerkt worden. Waaronder de salarisstroken, aangifte loonheffingen, verzamelloonstaten, loonjournaalpost en jaaropgaven vallen. - De salarisadministratie kan in overleg met u op papier en/of digitaal aangeleverd worden. -

Wij verwerken de salarisadministratie voor relaties van klein tot groot in geheel Nederland en in zeer uiteenlopende branches.

 

- Wij signaleren de voor u relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en past dat pro-actief toe in uw loonadministratie

- De salarisadministratie kan bij de klant op locatie worden verzorgd.

- De werkzaamheden kunnen ook op het kantoor van Grando Bedrijfsadministratie & Advies uitgevoerd worden.

- Ingeschreven in het Nirpa register voor salarisprofessionals (RPP) Ook bieden wij interim diensten op dit gebied aan. Verricht u de salarisadministratie op dit moment zelf en hebt u te maken met zieke medewerkers of behoefte aan (tijdelijk) extra capaciteit, dan zijn wij u graag van dienst.

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief:

Vul hier uw email in:

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl