together we can reach the goal

 

Administratiekantoor Amsterdam – Boekhouder Amsterdam

Op zoek naar een boekhouder of Administratiekantoor Amsterdam? Bij Grando bent u zit u goed. Een goed ingerichte administratie is van vitaal belang voor uw onderneming. De wetgeving is zeer specifiek en vaak ingewikkeld, en wij begrijpen dat de telkens wijzigende cao’s voor u als ondernemer moeilijk zijn bij te houden. Wij voorzien u daarom van passend belastingadvies, maar u kunt ook uw gehele salarisadministratie uitbesteden. Door goed mee te denken met de klant en tips te geven over de boekhouding verdient Grando-Payroll zichzelf in veel gevallen terug. Een Administratiekantoor Amsterdam die zijn geld meer dan waard is dus.

Meer weten? Neem gerust contact op via ons contactformulier.

Uw administratie, op uw manier – Administratiekantoor Amsterdam

Wij ondersteunen uw organisatie met onze administratieve dienstverlening, en passen ons geheel aan uw wensen en behoeften. Wilt u dat wij de gehele bedrijfsadministratie van uw bedrijf voeren? Of houdt u liever zelf online uw boekhouding bij? Wilt u liever uw salarisadministratie uitbesteden? Of heeft u enkel hulp nodig bij het opstellen van de jaarrekening? Grando Bedrijfsadministratie- en Advies richt uw administratie in op uw manier. We kijken naar het verleden, bijvoorbeeld door een goede jaarrekening op te stellen, maar werpen samen met u ook een blik op de toekomst, waardoor we u kunnen voorzien van een scherp belastingadvies.

De voordelen van Grando – Boekhouder Amsterdam

Onze voordelen zijn:

    • –  Persoonlijk contact

    • –  Precies en accuraat

    • –  Transparante werkwijze

    • –  Geen verrassingen achteraf >

Wij geloven in onze persoonlijke aanpak. Door met u mee te denken, kunnen we u de best denkbare administratieve dienstverlening bieden. Onze werkwijze is transparant en helder: u weet precies waar u voor betaalt en wij zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Grando-Payroll is een boekhouder die werkzaam is in de regio Amsterdam. Ook in de plaatsen hier omheen is het bedrijf werkzaam. Denk aan plaatsen als Haarlem, Zaandam, Amstelveen. De wijken Amsterdam-Noord, Westpoort, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Zuid en Diemen ook niet te vergeten natuurlijk.

Meer weten over dit administratiekantoor in Amsterdam? Neem gerust contact op via het contactformulier

Grando advies en het administratiekantoor in Amsterdam

Grando is expert op het gebied van bedrijfsadministratie Amsterdam. Ook uw administratie uitbesteden aan een goed administratiekantoor in de regio Amsterdam? Wij leveren kwaliteit op maat en denken met u mee, waardoor u kunt doen waar u goed in bent: succesvol ondernemen. Onze jarenlange ervaring en ons lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) staan garant voor een passend advies en een praktische uitvoering van uw bedrijfsadministratie op hoog niveau. 

Bent u benieuwd wat Grando Bedrijfsadministratie en Advies voor u kan betekenen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

Grando bedrijfsadminstratie & advies verricht adminstratieve diensten voor

particulieren en organisaties o.a. boekbhouding, salarisadminstratie en advisering

Belasting aangifteOmzetbelastingJaarrekeningNOAB – Administratiekantoor AmsterdamBoekhouder Amsterdam

 

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl