together we can reach the goal

Jaarrekening opstellen in Amsterdam?

Als ondernemer komt er naast je gebruikelijke bedrijfsactiviteiten een heleboel administratie op je af, zoals de jaarrekening opstellen. Veel mensen hebben niet de kennis en de ervaring om dit goed uit te kunnen voeren. Niet iedereen heeft een economische opleiding gevolgd of heeft voldoende financiële kennis om bijvoorbeeld een jaarrekening op te stellen. Hiervoor zijn er gelukkig professionele adviesbureaus die ondernemers helpen bij het doen van de financiële administratie. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat de jaarrekening opstellen op een deugdelijke en correcte manier gebeurt.

Laat je jaarrekening opstellen door een professional

De hedendaagse financiële administratie en de jaarrekening opstellen van ondernemers moeten aan strenge eisen voldoen. Vanuit de overheid worden vele regels opgelegd waaraan deze financiële administratie moet voldoen. Voor bedrijven is het van belang om aan deze regels te voldoen. Anders kan dit leiden tot hoge boetes of andere consequenties. Ook wanneer je als bedrijf bijvoorbeeld een krediet bij de bank wilt hebben is het belangrijk dat je de administratie op orde hebt. Laat daarom je jaarrekening opstellen door een gediplomeerde boekhouder doen die weet waar hij op moet letten.

De toegevoegde waarde van een boekhouder

De regelgeving over de administratieve vastlegging van je bedrijfsresultaten veranderd voortdurend en een boekhouder houdt bij de jaarrekening opstellen hier ook rekening mee. Wanneer je hiervan op de hoogte wilt blijven heb je hier bijna een dagtaak aan. Op termijn zou dit ten koste gaan van de kernactiviteiten van je bedrijf en dit kan in geen enkel geval de bedoeling zijn. Een gespecialiseerde boekhouder heeft wel als dagtaak het bijhouden van deze wijzigingen. Vanuit zijn expertise weet hij wat er verwacht wordt van de hedendaagse verslaglegging. Laat jouw jaarrekening opstellen door een adviesbureau, zodat je zeker weet dat je bedrijf voldoet aan de laatste standaarden.

Bespaar jezelf de tijd en ga voor zeker

In Nederland is de bedrijfsadministratie nu eenmaal enorm belangrijk en de jaarrekening opstellen kan voor vele ondernemers een struikelblok zijn. We kennen allemaal de verhalen van bedrijven die torenhoge boetes hebben gekregen, negatieve publiciteit hebben gekregen of waartegen zelf strafrechtelijke processen lopen. Dit zijn allemaal zaken waarmee je als bedrijf niets te maken wilt hebben. Kies daarom voor een betrouwbaar en gespecialiseerd bureau voor het doen van je gehele boekhouding. Dit bespaart jezelf een hoop tijd en geeft je een rustig gevoel. De investering die dit met zich meebrengt heb je op korte termijn alweer ruimschoots terugverdiend. Kies daarom voor de professionals die hier dagelijks mee werken en zorg dat zij jouw jaarrekening opstellen, zo voorkom negatieve verrassingen.

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl