together we can reach the goal

NOAB (Amsterdam)

Als u uw administratie wilt laten verzorgen door een belastingadviseur, dan kiest u natuurlijk voor een kantoor waar kwaliteit en een deskundige dienstverlening hoog in het vaandel staan. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is een branchevereniging voor bedrijven die werkzaam zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening. Inmiddels zijn er al meer dan 1.000 bedrijven aangesloten bij de NOAB en dit aantal groeit nog steeds.

Hoe ziet de NOAB er inhoudelijk uit?

De NOAB is er specifiek voor kantoren die zich richten op MKB-ondernemers. Zo worden bijvoorbeeld de belangen behartigd van leden bij banken en overheidsinstanties. Bovendien worden er interne en externe afspraken gemaakt die de branche ten goede komen. Leden van de NOAB kunnen profiteren van diverse voordelen van het dienstenpakket. Zo kunnen er cursussen gevolgd worden, is er de mogelijkheid om kennis te delen en kan er advies en ondersteuning worden geboden op vlakken waar dat nodig is.

Wat zijn de eisen om lid te worden van de NOAB?

Het is niet zomaar mogelijk om lid te worden van de NOAB, want NOAB is namelijk een kwaliteitsmerk. Hierom moet door kantoren aan een aantal strenge eisen voldaan worden, anders is het niet mogelijk om zich aan te sluiten bij deze branchevereniging. Elk kantoor dat het NOAB keurmerk draagt, verzekert klanten dat er actuele kennis van zaken is en weet bovendien de kwaliteit te waarborgen op het gebied van de administratie en fiscale dienstverlening. Kantoren die zich willen aansluiten bij de NOAB, zullen worden bezocht door een onafhankelijke kwalificatiecommissie. Bovendien is het verplicht voor kantoren om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De interne kantoororganisatie wordt ook getest en daarnaast is het verplicht om aan een aantal opleidingseisen te voldoen. Last nut not least, is het belang van de beschikking over een representatieve kantoorruimte.

Kwaliteit is gegarandeerd

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat de kwaliteit van uw administratie kan waarborgen, bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening of het verzorgen van de kwartaalaangifte, dan bent u bij ons kantoor aan het goede adres. Omdat wij zijn aangesloten bij de NOAB kunnen wij kwaliteit elke keer weer garanderen. Schroomt u daarom niet om contact met ons op te nemen als u het belangrijk vindt dat uw zaken op de juiste wijze behartigd worden door ons. Wij hebben een NOAB keurmerk en zullen u daarom uitstekend van dienst kunnen zijn.

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl