together we can reach the goal

Privacy Statement

Grando Bedrijfsadministratie & Advies heeft dit privacy statement opgesteld om aan te geven dat wij de privacy van de bezoekers van onze site zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan.

Alle gegevens die door de website worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan de website geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. 
Onze e-mailformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien (zoals naam en e-mail). Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om bij eventuele onduidelijkheden of vragen contact op te kunnen nemen.

Onze site bevat links naar andere sites die niet tot ons netwerk behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

De website gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

Voor vragen of opmerkingen over ons Privacy Statement kunt u contact met ons opnemen via info@gbaa.nl.

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl