together we can reach the goal

Belastingaangifte doen in Amsterdam

We leven in een land waar we over bijna alles wat we doen belasting moeten betalen en jaarlijks moet je belastingaangifte doen. Ook wanneer je een eigen bedrijf hebt dien je dit jaarlijks in te dienen. Over bijvoorbeeld de gerealiseerde omzet moet een vast percentage worden afgedragen aan het Rijk. Voor veel mensen zijn de belastingen moeilijk te doorgronden en daarom is het aan te raden om in die gevallen een professioneel adviseur in te schakelen. Zij zullen dan voor jou de belastingaangifte doen.

Omzetbelasting berekenen

Een eigen bedrijf brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en moeten ook belastingaangifte doen. Een belangrijke verantwoordelijkheid is de afdracht van de juiste belastingen. De aangifte omzetbelasting speelt hierbij een belangrijke rol. Jaarlijks zal je over de omzet die maakt een percentage belasting moeten betalen. Dit is voor een leek moeilijk te bepalen en daarom zijn er adviseurs die je hierbij kunnen helpen. In de aangifte omzetbelasting wordt allereerst bepaald hoeveel omzet er daadwerkelijk gerealiseerd is en over welk gedeelte belasting afgedragen dient te worden. Vervolgens kan bepaald worden hoe hoog het bedrag aan omzetbelasting is dat daadwerkelijk aan de belastingdienst zal moeten worden voldaan. Hiervoor zal je dus een belastingaangifte doen.

De verschillende belastingtoeslagen

Zoals bovenstaand is beschreven is elke ondernemer verplicht om belasting te betalen over zijn omzet en moet je hiervoor belastingaangifte doen. Daarnaast komt de overheid ondernemers op veel terreinen ook tegemoet. Zonder dat je er misschien erg in hebt, kom je mogelijk in aanmerking voor interessante belastingtoeslagen. Deze toeslagen zijn bedoeld om ondernemers te stimuleren in de activiteiten die ze uitvoeren. Om te bepalen of je in aanmerking komt voor bepaalde belastingtoeslagen is het goed om dit door een adviseur te laten uitzoeken. Deze weet uit ervaring aan welke voorwaarden je dient te voldoen om bepaalde toeslagen te kunnen ontvangen. Op deze manier weet je zeker dat je geen toeslagen misloopt. Laat een adviesbureau jouw belastingaangifte doen. Je moet als ondernemer altijd belastingaangifte doen. De belastingaangifte is voor ondernemers erg belangrijk. Wanneer je hiervoor professionele hulp inschakelt weet je zeker dat je op termijn niet voor verrassingen komt te staan. Ook heb je hiermee de garantie dat je geen toeslagen misloopt waar je wel recht op hebt. Het belastingstelsel in Nederland is nog erg ingewikkeld dus het is absoluut geen schande om op dit gebied hulp van gespecialiseerde derden in te schakelen. Dit zorgt ervoor dat je je hier geen moment druk over hoeft te maken en zal de adviseur voor jou de belastingaangifte doen.

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl