together we can reach the goal

Financiële administratie

(Financiële administratie voor MKB) De financiële administratie is het kloppend hart van uw onderneming. Zonder betrouwbaar inzicht over de inkomsten en uitgaven is een onderneming stuurloos. Met een boekhouding die “up to date” is weet u steeds hoe de zaken ervoor staan en het maakt u als ondernemer slagvaardiger. Het geeft u als ondernemer de tijd en de ruimte om “uw” zaken te doen. Wij kunnen u helpen uw financiële administratie zo helder en efficiënt mogelijk in te richten.

De jaarrekening

Het samenstellen van de jaarcijfers is een hele klus, vooral als u niet precies op de hoogte bent van alle wetten en regels die hierbij gelden. Als u uw jaarrekening door ons laat verzorgen, bent u er zeker van dat uw bank en de fiscus tevreden zullen zijn. Hopelijk stemmen de cijfers u zelf ook tevreden. Uw jaarcijfers vormen immers een belangrijke indicatie van de gezondheid van uw onderneming. Lees meer over jaarrekning opstellen.

 

Wij bespreken met u de behaalde resultaten en kunnen daarnaast fungeren als klankbord inzake mogelijke conclusies die u naar aanleiding van uw jaarrekening kunt trekken.

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl