together we can reach the goal

Administratiekantoor Amsterdam – Boekhouder in Amsterdam- Grando Bedrijfsadministratie & Advies

Bent u als ondernemer op zoek naar een boekhouder of Administratiekantoor in Amsterdam? Heeft u als mkb er problemen met uw boekhouding,  bij Grando Bedrijfsadministratie statutair Grando Payroll Solutions BV genoemd , bent u bij een goed en betrouwbaar adres. Een goed ingerichte administratie is van vitaal belang voor uw onderneming. Heeft uw onderneming een noab gecertificeerde samenstellingsverklaring nodig? Bijvoorbeeld voor een niwo vergunning of voor een lening bij uw bank? Dan bent u bij Grando Bedrijfsadministratie & Advies bij het juiste adres. Indien u ook een doorstart maakt met uw bedrijf bent u ij Grando Bedrijfsadministratie & Advies van harte welkom. De wetgeving is zeer specifiek en vaak ingewikkeld, en wij begrijpen dat de telkens wijzigende cao’s voor u als ondernemer moeilijk zijn bij te houden.

Wij voorzien u daarom van passend belastingadvies, maar u kunt ook uw gehele salarisadministratie van uw personeel uitbesteden. Grando Bedrijfsadministratie is ook lid van de vereniging VNSA ( vereniging Nederlandse Salarisadministrateurs) Door goed mee te denken met de klant en tips te geven over het efficiënt inrichten van de boekhouding verdient Grando Bedrijfsadministratie &Advies zichzelf in veel gevallen terug. Een Administratiekantoor in Amsterdam die zijn geld meer dan waard is dus.

Meer weten? Neem gerust contact op via ons contactformulier.

Uw administratie, op efficiënte wijze ingericht – Het Administratiekantoor in Amsterdam

Wij ondersteunen uw organisatie met onze administratieve dienstverlening en passen ons geheel aan uw wensen en behoeften. Wilt u dat wij de gehele bedrijfsadministratie van uw bedrijf voeren? Of houdt u liever zelf online uw boekhouding bij? Wilt u liever uw salarisadministratie uitbesteden? Of heeft u enkel hulp nodig bij het opstellen van de jaarrekening, btw aangifte, vennootschapsbelasting of de aangifte inkomstenbelasting Grando Bedrijfsadministratie- en Advies richt uw administratie in op een efficiënte wijze. We kijken naar het verleden, bijvoorbeeld door een goede jaarrekening op te stellen, maar werpen samen met u ook een blik op de toekomst, waardoor we u kunnen voorzien van een scherp belastingadvies.

De voordelen van Grando Bedrijfsadministratie & Advies

Onze voordelen zijn:

    • – Persoonlijk contact
    • – Precies en accuraat
    • – Transparante werkwijze
    • – Geen verrassingen achteraf

Wij geloven in onze persoonlijke aanpak. Door met u mee te denken over uw bedrijfsvoering , kunnen we u de best denkbare administratieve dienstverlening bieden. Onze werkwijze is transparant en helder: u weet precies waar u voor betaalt en wij zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.Wij helpen u

Grando Bedrijfsadministratie & Advies  is een boekhouder die werkzaam is in de regio Amsterdam centrum. Ook in de plaatsen hier omheen zijn wij werkzaam. Denk aan plaatsen als Haarlem, Zaandam, Amstelveen. De wijken Amsterdam-Noord, Westpoort, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Zuid en Diemen ook niet te vergeten natuurlijk.

Meer weten over dit administratiekantoor in Amsterdam? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Grando Bedrijfsadministratie & Advies

Grando Bedrijfsadministratie & Advies  is expert op het gebied van bedrijfsadministratie en salarisadministratie in Amsterdam en de wijde omgeving. Ook uw administratie uitbesteden aan een goed administratiekantoor in de regio Amsterdam? Wij leveren kwaliteit op maat en denken met u mee, waardoor u kunt doen waar u goed in bent: succesvol ondernemen. Onze jarenlange ervaring en ons lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) staan garant voor een passend advies en een praktische uitvoering van uw bedrijfsadministratie op hoog niveau.

Bent u benieuwd wat Grando Bedrijfsadministratie en Advies voor u kan betekenen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Grando bedrijfsadminstratie & advies verricht adminstratieve diensten voor

particulieren en organisaties o.a. boekhouding, salarisadministratie en fiscale advisering

BELASTING AANGIFTE – OMZETBELASTING – JAARREKENING -Samenstellingsverklaring- NOAB – ADMINISTRATIEKANTOOR AMSTERDAM – BOEKHOUDER AMSTERDAM-second opinion-VNSA- verklaring voor NIWO vergunning-AAngifte Cryptocurrency bij de Belastingdienst

NOABGecertificeerd:

NOAB gecertificeerd

locatie

Locatie:

Nieuwe Looierstraat 58-1

1017 VD Amsterdam

ContactContact:

T 020 331 23 77 / 06 22 60 29 31

E info@gbaa.nl